Aktuelt

Det er du som må velge, men vi hjelper deg på veien. Nå er tiden inne for å søke skoleplass. Husk søknadsfristen 2. mars.

Vi inviterer foresatte til informasjonsmøte om fagvalg og studievalg, torsdag 06.02.2020 kl 18.00.

Agenda:

• Informasjon om 2. termin, eksamen og evt språkturer på vg2 v/rektor Sveinung Valen
  • Fagvalg og studievalg. Hvilke fremtidige studiemuligheter har elevene og hvordan forberede de til dette valget på en best mulig måte?  v/you-rådgiver Vidar Steensnæs

Deretter deles gruppen opp:

Vg1: Studiespesialisering:

• Fagvalg, elevene skal i løpet av kort tid gjennomføre fagvalg, dvs valg av programfag på vg2. v/avd.leder Thoralv Bakke og Håvard Tjøstheim  Kontaktlærer er til stede om det er noen som ønsker samtale med han/henne.

Vg1 Idrettsfag:

• Aktivitetslære – Skikurs på Hovden i mars v/kontaktlærer Hans Petter Husby
  • Elevtur til La Santa på vg3? v/avd.leder Hanne Gundersen
  • Evt

Kopervik 27.01.2020

Sveinung Valen
rektor

Mathias Aastvedt Dahl er elev ved Kopervik videregående skole på Vg2 studiespesialisering og har toppidrett som ett av sine valgfrie programfag. På søndag fikk han spilte han for FKH mot Presselaget i Storhall Karmøy.

Kopervik VGS er representert på Aftenposten sine debattsider for ungdom! Innlegg av Lars Erik Haugvaldstad Børresen, 1STB:

Elever på Vg1 har fått publisert leserinnlegg om kroppspress på Haugesunds Avis' nettsider.

Rogaland fylkeskommune v/fylkesordfører og direktør for opplæring inviterer til foreldre-/foresattmøte om russetiden onsdag 22. januar 19.00 - 20.30 på Skeisvang videregående skole.

Tema: Hvordan gjøre russetiden til en god tid for alle?

• Fylkesordfører Marianne Chesak
  • Fylkesdirektør opplæring Joar Loland
  • Om russefeiring v/representant fra politiet, Håvard Driveklepp Høyland
  • Erfaringsrapport russen2019Anette Frøyland politiet, Klara Øverland UIS
  • Russ, rus og helsev/helsesjukepleier
  • Appell ved russepresident for Skeisvang vgs, Emma-Wilhelmine Röhl
  • Oppsummering, leder av Opplæringsutvalget, Solveig Ege Tengesdal

Sak i Karmøynytt 6. januar 2020:

Vg2-elevene på medier og kommunikasjon ved Kopervik vidergående skole har designet og laget prototyper av apper for kommunen.