Råd til elevene i en unntakstilstand

Hvert trinn på de ulike utdanningsprogrammene har fått en arbeidsplan for de neste ukene. Planen er i første rekke en oversikt over hvilke dager du blir bedt om å levere inn arbeid i de ulike fagene.

Dessverre har situasjonen med koronaviruset medført at landets skoler er stengt for ordinær undervisning. Dette medfører en del utfordringer for både elever og ansatte, utfordringer som vi sammen skal klare å løse.

Informasjon om koronaviruset

Om det er spørsmål om dokumentasjonskravet eller fraværsregelen ellers, ta kontakt med rektor Sveinung Valen sveinug.valen@skole.rogfk.no eller tfl 952 26 268

Helsedirektoratet har laget en informasjonsfilm om koronaviruset.

Mange barn og unge har spørsmål om koronavirus. I YouTube-filmen får du svar på spørsmål Hermine (13) stiller Helen (lege i Helsedirektoratet).

Filmen gir også informasjon som er viktig at voksne vet.

Vi inviterer foresatte til informasjonsmøte om fagvalg og studievalg, torsdag 06.02.2020 kl 18.00.

Agenda:

• Informasjon om 2. termin, eksamen og evt språkturer på vg2 v/rektor Sveinung Valen
  • Fagvalg og studievalg. Hvilke fremtidige studiemuligheter har elevene og hvordan forberede de til dette valget på en best mulig måte?  v/you-rådgiver Vidar Steensnæs

Deretter deles gruppen opp:

Vg1: Studiespesialisering:

• Fagvalg, elevene skal i løpet av kort tid gjennomføre fagvalg, dvs valg av programfag på vg2. v/avd.leder Thoralv Bakke og Håvard Tjøstheim  Kontaktlærer er til stede om det er noen som ønsker samtale med han/henne.

Vg1 Idrettsfag:

• Aktivitetslære – Skikurs på Hovden i mars v/kontaktlærer Hans Petter Husby
  • Elevtur til La Santa på vg3? v/avd.leder Hanne Gundersen
  • Evt

Kopervik 27.01.2020

Sveinung Valen
rektor

Mathias Aastvedt Dahl er elev ved Kopervik videregående skole på Vg2 studiespesialisering og har toppidrett som ett av sine valgfrie programfag. På søndag fikk han spilte han for FKH mot Presselaget i Storhall Karmøy.

Kopervik VGS er representert på Aftenposten sine debattsider for ungdom! Innlegg av Lars Erik Haugvaldstad Børresen, 1STB:

Elever på Vg1 har fått publisert leserinnlegg om kroppspress på Haugesunds Avis' nettsider.