PC-ordningen

Dette må du vite om PC-ordningen

• Elever som går Vg1 første gang i offentlige videregående skole i Rogaland og har ungdomsrett, kan benytte ordningen én gang fram til fristen 30. november.
  • Alle elever må ha egen datamaskin. Rogaland fylkeskommune tilbyr subsidierte maskiner gjennom PC-ordningen.
  • Du kan velge å heller bruke din egen datamaskin eller kjøpe andre steder så lenge maskinen er god nok til læringsarbeidet og har antivirusprogram. Da får du ikke subsidiebeløp fra RFK.
  • Anbefaling til MK elever som begynner på Kopervik VGS, velg grunnmodell HP ProBook 445 eller MacBook Pro. Alle andre elver kan velge fritt.
  • Du får gratis tilgang til alt du trenger av programvare på skolen, inkludert Microsoft 365.
  • Forbrukerkjøpsloven, angrerettloven eller andre forbrukerlover gjelder ikke ved kjøp på PC-ordningen. Les om hvorfor i kjøpsvilkår.

PC-ordningen