Rødt nivå fra onsdag 7. april

Fra onsdag 7.april er Kopervik videregående skole på rødt tiltaksnivå. Dette innebærer at elevene skal ha noe ordinær undervisning på skolen, foreløpig hver tredje dag.

I to og en halv uke har Kopervik vgs kun hatt digital skole. Nå skal vi ha en kombinasjon av undervisning på skolen og digital undervisning. Vi følger ordinær timeplan. Smitteverntiltakene på rødt nivå gjør at det blir undervisning på skolen hver tredje dag. De andre dagene blir det digital undervisning. Vi ser frem til å møte elevene «fysisk». Det at elevene møtes og er sammen på skolen er viktig både faglige og sosialt.

I uke 14 er elevene på skolen etter følgende plan:

Onsdag 7.4: Vg1
Torsdag 8.4: Vg2 + Vg3 påbygg
Fredag 9.4: Vg3 (med unntak av Vg3 påbygg) og Vg4.

Det er fremdeles et relativt høyt smittetrykk på Haugalandet, og det er viktig at alle tilstreber å følge de generelle smittevernreglene som gjelder:
1. Er du syk eller har symptomer, hold deg hjemme.
2. God hygiene, vask/sprit henda ofte
3. Hold avstand, minst en meter!

Presiseringer av punkt 3 for Kopervik vgs:

Timeplanen følges. Alle klasser har både fysisk oppmøte og digital undervisning i løpet av uka. Egen plan.

Klasserommene møbleres med minst 1 m avstand, hver klasse har to klasserom tilgjengelig. De elevene som bytter klasserom i løpet av dagen, MÅ rengjøre eget bord og stol når de kommer INN i klasserommet.

Kantinen: Kantineområdet holdes åpnet. Kantineutsalget vil være stengt. Frokostgrøtserveringen er stengt. Elevene MÅ rengjøre bord og stoler før bruk.

Munnbind anbefales brukt i fellesområder der det kan oppstå trengsel. Munnbind anbefales ikke brukt i undervisningssituasjoner. Munnbind vil være tilgjengelig for elever og ansatte.

Biblioteket stenges for all aktivitet utover utlån av bøker. Egen plan. Lesesalen stenges.

Skolens rådgivingstjeneste følger oppsatt plan.

Administrasjonen: begrenset tilgang.