Skolebyggene er stengt for ordinær undervisning

Informasjon til elever og foresatte!

Klikk for stort bilde  Dessverre har situasjonen med koronaviruset medført at landets skoler er stengt for ordinær undervisning. Dette medfører en del utfordringer for både elever og ansatte, utfordringer som vi sammen skal klare å løse.

Verken elever eller ansatte har fått fri, så det vi skal gjøre de neste tre ukene er å gjennomføre opplæring uten å møtes på skolen. For vår skole er It’s learning den plattformen der kommunikasjonen mellom elev og lærer finner sted. Det er derfor viktig at alle elever er daglig inne på It’s learning for å oppdatere seg om fagene og om annen informasjon fra skolen.

It’s learning er en læringsplattform med mange muligheter, men det vil også være andre måter for lærerne å drive veiledning/undervisning på. Vi, dvs. alle lærerne, er klar for å gi et godt tilbud til skolens elever de neste ukene og skal sammen med de gode og kjekke elevene vi har på Kopervik vgs klare å komme igjennom denne perioden på en god måte.

Skolen er åpen fredag 13.mars. Det er da mulighet for å hente bøker eller annet personlig utstyr.

Ønsker dere kontakt med lærere eller ledelsen, så finner dere kontaktinfo på nettsiden.

Lykke til, til oss alle, dette skal vi få til på en god måte 😊