Arbeidsplan for elever

Hvert trinn på de ulike utdanningsprogrammene har fått en arbeidsplan for de neste ukene. Planen er i første rekke en oversikt over hvilke dager du blir bedt om å levere inn arbeid i de ulike fagene.

Fra mandag 16. mars er elevene nettstudenter. Lærerne driver fjernundervisning. Vi på Kopervik videregående skole skal gjøre vårt ytterste for å gi dere elever så god undervisning som mulig.

Vi tror at dere elever er stand til å møte denne nye hverdagen. Dere vil alle nå få et større ansvar for egen læring. Det viktigste rådet vi kan gi er at dere setter av god tid til å jobbe med fagene og lager en plan over når dere skal jobbe med de ulike fagene.

Dere foreldre er vårt viktigste støtteapparat. Følg din ungdom opp litt ekstra de neste ukene. Hjelp han/hun til å få en struktur på den nye arbeidsdagen, dette blir viktig for å få best mulig utbytte av opplæringen.

Kontakt:

• Har du spørsmål om det faglige, ta kontakt med faglærer eller kontaktlærer.
  • Hvis du trenger du teknisk hjelp så kan Karnail på IKT kontaktes via melding på It's L.
  • Rådgiverne, både Yrkes- og utdanningsrådgiver og Sosialrådgiverne kan nås på it’s learning og e-post.
  • Kontaktinformasjon til avdelingsledere og rektor finner dere på nettsiden.

Instruks for elever:

• Logg deg på it’s learning hver dag, og hold deg oppdatert om det som skjer i fagene dine. Svar på meldinger og lever det du skal innen fristen. Skoledagen er fortsatt mellom kl. 8.05 og 15.00.
  • Innlevering av ukas arbeid i et fag gjøres den dagen faget er oppført i arbeidsplanen ovenfor, og kan være alt fra et enkelt bilde av arbeidsboka til større arbeider. Innlevering trenger ikke å bety noe mer enn det ordinære arbeidet med faget. Læreren gir beskjed om hva du skal levere. Frist for innlevering er kl. 24.00.
  • Du får beskjed om hva du skal levere minst tre dager før fristen for innlevering. Selv om arbeidet skal leveres en bestemt dag anbefaler vi at du arbeider jevnt og trutt med fagene dine, litt hver dag.
  • Vi følger den oppsatte planen for fagdager. På dager du har fagdag kan det være aktuelt med mer omfattende arbeid; både vurderinger og innleveringer.
  • Ved manglende innlevering en gang i et fag blir det notert IV (ikke vurdert) på denne innleveringen. Faglærer sender en melding med etterlysning av arbeidet.
  • Ved to manglende innleveringer vil det bli sendt varsel om at du står i fare for å ikke få standpunktkarakter i faget.
  • Prøver og vurderinger følger arbeidsplanen. Google-kalenderen utgår.